ZIZO LOUNGE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 931 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zizo Lounge. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 8:48 Prima was alles weer! Heerlijk gegeten.
19 feb 2024 om 11:53 Jammer dat niet werd aangegeven wat voor auto de bezorging deed. We stonden te wachten bij de slagboom van zienster Park net als de bezorger in een “gewone” auto
1 feb 2024 om 19:54 Een hele vriendelijke bezorger en heb weer heerlijk gegeten
26 jan 2024 om 23:02 Ik heb erg genoten, was weer heerlijk zoals ik gewend ben van jullie. Dankjewel keuken en alle andere leden voor de verzorging. Hg Sophie
22 jan 2024 om 7:16 Jammer genoeg zat er geen sojasaus en stokjes bij, gelukkig hebben we die zelf in huis maar anders was het wel een domper geweest. De warme gerechten waren lauw. Erg jammer.
14 jan 2024 om 13:36 Dit was alles slap en lauw, niet gewent van zizo. Jammer want het al niet zo goedkoop en dan slappe zoeteaardappelfrietjes, slappe kruage en lauw broodje.. jammer. Smaakte daardoor oke niet super.
7 jan 2024 om 20:32 Heerlijk. Precies bezorgd op de yijd die ze aangaven.
6 jan 2024 om 14:54 Heerlijk Bezorging was heel snel en zoals altijd erg vriendelijke spontane bezorger
19 dec 2023 om 20:57 Het wachten meer dan waard.
15 dec 2023 om 17:56 Het was weer erg lekker. Vorige keer waren de warme producten lauw tot koud, maar nu was het weer Top. We misten alleen de saus bij de loempia’s.. Als tip: wat meer saus op het vlees.
10 dec 2023 om 9:59 De Beste Sushi uit deze hele omgeving incl haarlem echt Ge-Wel-Dig. Super vers, ik heb nog nooit meegemaakt dat de kwaliteit inboeten, het is altijd constante hoge kwaliteit, echt de Beste zijn ze.
1 dec 2023 om 20:50 Elke keer weer een succes. Je moet er soms best eventjes op wachten, maar het is het waard. Vooral de outside rolls zijn lekker crunchy en heerlijk van smaak.